14/09/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Αναπτυξιακά

ΔΥΠΑ: Μέχρι την Κυριακή η υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στα 30 ΙΕΚ και η εγγραφή των επιτυχόντων υποψηφίων σπουδαστών μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού

Υπενθυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την εισαγωγή στα 30 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), καθώς επίσης και στο παράρτημα Αιδηψού του ΙΕΚ Χαλκίδας, για το έτος κατάρτισης 2023-2024, συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 17.09.2023 και ώρα 23:59.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την εγγραφή των επιτυχόντων υποψηφίων σπουδαστών μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, είναι έως την Παρασκευή 15.09.2023.

Η φοίτηση στα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ είναι διάρκειας πέντε συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε: https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisicomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Πρακτική Άσκηση, ΙΕΚ, ΔΥΠΑ