30/08/23 | Αρχική > Video > Video

Στην Επιτροπή της Βουλής ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ Β. Καμπάνης: Ανάγκη νέας παράτασης φορολογικών δηλώσεων - Προβλήματα στο TaxisNet

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (EE) 2021/514 του Συμβουλίου της 22ας Μαρτίου 2021 για την τροποποίηση της οδηγίας 2011/16/ΕΕ σχετικά με τη διοικητική συνεργασία στον τομέα της φορολογίας και άλλες διατάξεις για τη φορολογική διαδικασία, την κατάρτιση του κρατικού προϋπολογισμού και το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου» ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ και εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ Βασίλης Καμπάνης εξέφρασε την ανάγκη παράτασης όλων υποχρεώσεων, συμπεριλαμβανομένων και των φορολογικών δηλώσεων, για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές και επανέφερε τη θέση ότι η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων συνολικά για όλη την επικράτεια θα πρέπει να παραταθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου καθώς οι καταστροφές έχουν επηρεάσει το σύνολο της χώρας. Επεσήμανε τα προβλήματα υποβολής στο TaxisNet από χτες, 29 Αυγούστου.

Στη συνέχεια ο κος Καμπάνης σχολίασε άρθρα του νομοσχεδίου και ανέφερε τις παρατηρήσεις επ' αυτών.

Δείτε το σχετικό video εδώ.

Powered by Taxheaven.grcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Taxisnet, ΓΣΕΒΕΕ, ΠΟΦΕΕ, Νομοσχέδιο