23/05/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

PCS: Ολοκλήρωση εξειδικευμένου έργου στην ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών με την αξιοποίηση της πλατφόρμας «PCS Wealth Management»

Η PCS ΑΕ, μέλος του ομίλου EPSILON NET και κορυφαία εταιρεία παροχής πληροφοριακών συστημάτων για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου μετάβασης των back office λειτουργιών της ΑΕΔΑΚΑσφαλιστικών Οργανισμών στην βραβευμένη πλατφόρμα PCS Wealth Management.

Το έργο περιλάμβανε την υιοθέτηση του πληροφοριακού συστήματος της PCS για την καθημερινή διαχείριση & αποτίμηση της αξίας των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, τη μεταφορά ιστορικών δεδομένων & των ενεργών θέσεων των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και των αντιστοίχων αυτών classes, τον πλήρη αυτοματισμό της λογιστικής παρακολούθησης αυτών καθώς και ένα σύνολο υπηρεσιών εγκατάστασης υποσυστήματων, παραμετροποίησης και υποστήριξης. Με τη λύση, η ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, (η εξειδικευμένη εταιρεία που διαχειρίζεται τα Αμοιβαία Κεφάλαια των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης) βελτιστοποιεί σε ένα ενιαίο περιβάλλον τις back-office λειτουργίες της αξιοποιώντας το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας & τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα της PCS.

Η λύση PCS Wealth Management (https://www.pcs.gr/index.php/pcs-wealth-management-2/) βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες, ενσωματώνει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργικές προσδοκίες ικανοποιώντας τις κανονιστικές & θεσμικές απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τους λειτουργικούς κινδύνους και το καθημερινό κόστος του οργανισμού μέσω της αυτοματοποίησης χρονοβόρων και επαναλαμβανόμενων διαδικασιών.

Ο κ. Θεμιστοκλής Χαντζαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών, σχολίασε: «Η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου συμβάλει στην περαιτέρω βελτιστοποίηση των back office λειτουργιών του οργανισμού μας υιοθετώντας μια σύγχρονη τεχνολογικά πλατφόρμα, τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και ασφάλειας. Η άρτια οργάνωση των φάσεων υλοποίησης και η ολοκλήρωση του έργου στο πλαίσιο των χρονικών στόχων & του προϋπολογισμού που είχαμε θέσει, επιβεβαιώνει την επιλογή μας και αποτελεί ορόσημο στην επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία μας με την PCS.»

Ο Γιώργος Ξενόφος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, PCS ΑΕ, δήλωσε: «Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του έργου επιβεβαιώνει την προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας στην αξιοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας & της επιχειρησιακής τεχνογνωσίας που έχουμε συγκεντρώσει, για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Επαγγελματίες Διαχειριστές που εμπιστεύονται τις λύσεις της εταιρείας μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ολοκληρώσαμε και αυτό το έργο σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, εντός του συμφωνημένου προϋπολογισμού και ικανοποιώντας πλήρως τις προσδοκίες της διοίκησης της e-ΕΦΚΑ ΑΕΔΑΚ για αναβάθμιση της καθημερινής λειτουργίας του οργανισμού».comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Epsilon Net, Ασφαλιστικός οργανισμός