14/03/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΦΕΕΑ: Όλοι στην απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 16/3/2013 στις 11.30 στα Προπύλαια

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις άλλες ενώσεις των αυτοαπασχολουμένων , τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , με τους χιλιάδες μαθητές, φοιτητές , με κάθε έντιμο συμπολίτη μας και εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν θέμα χρόνου να συμβεί . Κανείς από τους αρμοδίους , μετά από τόσες καταγγελίες , ανακοινώσεις , απεργίες , παραιτήσεις στελεχών για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν δικαιούται να λέει ότι «δεν γνώριζε» . Το έγκλημα αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξεχαστεί.

Η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή δεν είναι κόστος

Είναι η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες, και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

- Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές κόντρα στην πολιτική που βάζει την ασφάλεια και τα δικαιώματα του λαού στο ζύγι του κόστους και της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

- Την ενίσχυση του Δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας

- Άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής, αντισεισμικής προστασίας. Έλεγχος εδώ και τώρα αντισεισμικής θωράκισης σε σχολεία, σχολές, νοσοκομεία, χώρους δουλειάς.

- Άμεσα μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας σε όλους τους εργασιακούς χώρους

- Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πολιτικής προστασίας

Καλούμε τα μέλη μας, να πρωτοστατήσουν με κάθε τρόπο για την μαζική συμμετοχή των Λογιστών - Φοροτεχνικών σε αυτή τη συγκέντρωση και σε όσες προγραμματιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για το ΔΣ της ΕΦΕΕΑ

Ο Γεν. Γραμματέας Αποστόλου Παύλος

Η Αντιπρόεδρος Αναστασίου Αναστασία

Ο Ταμίας Βασιλειάδης Βασίλειος

Τα Μέλη

Χατζηδάκης Νικόλαος

Ντάλλας Απόστολος

Ίσαρης Δημήτριοςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΑ, Κινητοποιήσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις