13/03/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συμμετοχή της ΠΟΦΕΕ στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2023


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της ΠΟΦΕΕ στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ), συμμετέχοντας στο κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Η ΠΟΦΕΕ καλεί όλες τις Ενώσεις της, να οργανώσουν σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες Κοινωνικές Ομάδες, τοπικές συγκεντρώσεις ή όποιες μορφές κινητοποίησης έχουν αποφασίσει.

Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής, την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στην Πλατεία Συντάγματος και ώρα 11.00 π.μ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση,
για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Καμπάνης Βασίλειος Χριστοφοράκης Δημήτριος

Powered by Taxheaven.grcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΦΕΕ, Κινητοποιήσεις