07/03/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΧΙΟΥ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις καταδίκης για το έγκλημα στα Τέμπη.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και όσων κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Οι καταγγελίες των εργαζομένων ήταν συνεχείς κραυγές αγωνίας. Κανείς δε δικαιούται να λέει «δε γνώριζα». Οι συγγνώμες του Πρωθυπουργού και τα δάκρυα των Υπουργών δεν πείθουν κανέναν. Οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια είναι εγκληματικές .

Αρκετά ματώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τα κέρδη των εταιρειών. Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες, να τιμωρηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι και να παρθούν μέτρα για ασφαλείς συγκοινωνίες.

Τώρα είναι ώρα να μετατρέψουμε την οργή και τη θλίψη μας σε αγώνα. Δίνουμε υπόσχεση στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, ότι συντασσόμαστε με τον αγώνα τους για να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα.

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χίου καλεί τα μέλη της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην Είσοδο της Απλωταριάς, και σε στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 2:00 μ.μ.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
απεργιακές κινητοποιήσεις