01/02/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

ΠΟΦΕΕ: Αίτημα παράτασης της υποβολής στο ΠΣ Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης χορηγούμενων αδειών, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση χρόνου εργασίας

Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη με Θέμα: Αίτημα παράτασης της υποβολής στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης χορηγούμενων αδειών, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας, απέστειλε η ΠΟΦΕΕ.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Η 10η Φεβρουαρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή στο Π.Σ. Εργάνη από υπόχρεους εργοδότες - επιχειρήσεις, δήλωσης των χορηγούμενων αδειών μηνός Ιανουαρίου 2023, σε εργαζομένους που έχουν ενταχθεί στην ψηφιακή οργάνωση του χρόνου εργασίας.

Καθώς πρόκειται για πρώτη εφαρμογή του μέτρου αυτού στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ - ψηφιακής οργάνωσης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων με σχέση εξαρτημένης εργασίας και λόγω του ότι δεν έχουν λυθεί ακόμα θέματα κατάτμησης των αδειών, θεωρούμε απαραίτητη την μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των δηλώσεων αδειών μηνός Ιανουαρίου αλλά και του Φεβρουαρίου, στις 10 Απριλίου 2023, η οποία είναι και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των αδειών μηνός Μαρτίου.

Με εκτίμηση,

για το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Αίτημα παράτασης, Οργάνωση χρόνου εργασίας, Κανονική άδεια