26/01/23 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Αίτημα μεταφοράς καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δήλωσης INTRASTAT μηνός Δεκεμβρίου 2022

Επιστολή απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματίων (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) με αίτημα την παράταση της ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης INTRASTAT μηνός Δεκεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται:

Σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2023, είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της δήλωσης INTRASTAT Δεκεμβρίου 2022 στην ΕΛΣΤΑΤ, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://eurostat.statistics.gr.

Έχουμε λάβει όμως αναφορές πως τις τελευταίες τρεις (3) ημέρες η παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση δεν λειτουργεί, ώστε να μπορέσουν να αποσταλούν οι απαιτούμενες δηλώσεις. Ακόμα και κατά την συγγραφή αυτής της επιστολής, δεν λειτουργεί ούτε η ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, ούτε η ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Για αυτούς τους λόγους, θεωρούμε απαραίτητη την μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της δήλωσης INTRASTAT Δεκεμβρίου 2022, έως τουλάχιστον μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Intrastat, ΠΟΦΕΕ, Αίτημα παράτασης