20/12/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

PYLON Hybrid για τον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη από την Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

H Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, ανέλαβε την υλοποίηση έργου στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής κουφέτων, προϊόντων σοκολάτας, ζαχαρωδών προϊόντων και διακοσμητικών, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών. Στόχος του έργου είναι η ολοκληρωμένη λειτουργία και παρακολούθηση του συνόλου της επιχειρηματικής λειτουργίας της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, η αναβάθμιση της παραγωγικής της λειτουργίας αλλά και η αυτοματοποίηση διαδικασιών, διασφαλίζοντας την επιχειρησιακή αναβάθμιση της επιχείρησης μέσω της αρτιότερης λύσης στην ελληνική αγορά για μεγάλες επιχειρήσεις, το PYLON Hybrid.

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη δραστηριοποιείται από το 1950 στην παραγωγή κουφέτου, μεκυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά σήμερα και εξαγωγική δραστηριότητα στηνΕυρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Με κύρια προσδοκία της, τη βέλτιστη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και τη συνεχή επιχειρησιακή της ανάπτυξη, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη αναζητούσε μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση που θα συνέβαλλε καθοριστικά:

 • στην κεντρική εποπτεία, τη βελτιστοποίηση και την πλήρη αυτοματοποίηση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών της εταιρίας, σε ένα κεντρικό σημείο και σε πραγματικό χρόνο,
 • στην αναβάθμιση των παραγωγικών της διαδικασιών, και την πλήρη παρακολούθησή τους,
 • την 360° παρακολούθηση της αποθήκης της, εστιάζοντας στη διαχείριση παραλαβών – αποστολών,
 • στον χρηματοοικονομικό έλεγχο μέσα από έγκυρη και πλήρη πληροφόρηση,
 • ενιαία πληροφόρηση όλων των τμημάτων της, επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία εμπιστεύτηκε την πολυετή εμπειρία της Epsilon SingularLogic σε πολύπλοκα, εξειδικευμένα και σύνθετα έργα και την πολυβραβευμένη πλατφόρμα PYLON Hybrid. Συγκεκριμένα, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επέλεξε:

 • PYLON ERP Hybrid: Λύση για την οικονομική και εμπορική διαχείριση μεγάλων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως δραστηριότητας.
 • PYLON CRM Hybrid: Σύστημα διαχείρισης πελατών, πελατολογίου και πελατειακών σχέσεων.
 • PYLON SFA Hybrid: Λογισμικό ασύρματης παραγγελιοληψίας.
 • PYLON WMS Hybrid: Λύση για διαχείριση παραλαβών, συλλογές Packing, ανατροφοδοσία, απογραφή και διαχείριση αποστολών και φορτώσεων.
 • BI για σύνθετο reporting, απεικόνιση στατιστικών και βελτίωση του ROI.

Με την αξιοποίηση της πλατφόρμας PYLON Hybrid, η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη διασφαλίζει:

 • Ενοποίηση όλων των διαδικασιών-λειτουργιών σε μια πλατφόρμα, καθώς και αυτοματοποίηση κρίσιμων εμπορικών και λογιστικών διαδικασιών, διασφαλίζοντας, παράλληλα, τον πλήρη έλεγχο: Πωλήσεων και Αποθήκης.
 • Πλήρης αυτοματοποίηση της ροής παραγωγής με ειδικές οθόνες και σύστημα barcode επιτρέποντας σε χειριστές μηχανών να τροφοδοτούν το σύστημα με την κρίσιμη πληροφορία για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και μείωση κόστους.
 • Real – time παρακολούθηση όλων των διαδικασιών και έλεγχο σε κάθε γραμμή παραγωγής με στοιχεία προσωρινού - απολογιστικού κόστους αποθήκης τόσο στο τελικό προϊόν αλλά και στο ημιετοιμο.
 • Συγχρονισμός και Παρακολούθηση Παραγγελιών και αποθήκης με ενοποιημένες διαδικασίες από την παραγωγή της.
 • Πληθώρα αναλυτικών reports για λήψη έγκυρων και έγκαιρων αποφάσεων, καθώς και κεντρικό έλεγχο του εργοστασίου με ένα πανίσχυρο MIS που θα δίνει την πλήρη εικόνα και τα επιμέρους KPI’s σε κάθε διαδικασία που εκτελείται από απλούς χρήστες.
 • Εξάλειψη διαχειριστικών λαθών.
 • Μείωση διαχειριστικού κόστους και χρόνου.


Λίγα λόγια για την Epsilon SingularLogic

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής και δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της. H εταιρία κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL, WMS, MOBILE, MIS, καθώς και ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 500 και πλέον συνεργατών. Ο Όμιλος EPSILON NET εξυπηρετεί πλέον, πάνω από 125.000 επιχειρήσεις, έχοντας ανταποκριθεί σε ιδιαίτερα σύνθετα και απαιτητικά έργα, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες υλοποίησης που χρησιμοποιεί.

Λίγα λόγια για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη ξεκίνησε το ταξίδι της το 1950, από την περιοχή του Πειραιά, με δημιουργό τον Νικόλαο Χατζηγιαννάκη, ως οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κουφέτου. Σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα, έχοντας όμως προσαρμοστεί πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά σήμερα και εξαγωγική δραστηριότητα στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Epsilon Net, PYLON, Epsilon SingularLogic