18/11/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Αναπτυξιακά

Το πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027 στην Κρήτη 25 – 27 Νοεμβρίου

Η ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» θα συμμετάσχει στο τριήμερο καινοτομίας που διοργανώνεται από την περιφέρεια Κρήτης “INNODAYS 2022”, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Οι θεματικές του τριημέρου αφορούν στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην πράσινη μετάβαση καθώς και στα εργαλεία υποστήριξης και χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ κο Γιώργο Ζερβό και από την Προϊσταμένη της ΕΥΔ κα Αγγελική Φέτση, στο πάνελ συζήτησης με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την Στήριξη της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας».

ΚαθΆ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον εκθεσιακό χώρο του INNODAYS θα υπάρχει περίπτερο της ΕΥΔ όπου στελέχη της θα ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και τις επερχόμενες Δράσεις του. Επίσης θα παρέχεται ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 και τα ανοιχτά χρηματοδοτικά του εργαλεία.

Δείτε περισσότερα για το τριήμερο καινοτομίας εδώ.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ανταγωνιστικότητα, ΕΠΑνΕΚ