02/08/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Λ.Φ.Ε.Ε Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Ανακοίνωση για καλοκαιρινή ανάπαυλα 13/8-21/8

Αγαπητοί συµπατριώτες

Οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί όλης της χώρας, βρισκόµαστε για 2ο συνεχόµενο χρόνο αδιαλείπτως στα γραφεία µας, βοηθώντας τα µέγιστα στη διαχείριση της πανδηµικής κρίσης.

Αγγίζοντας τα όρια της φυσικής µας αντοχής, προχωράµε σε κλείσιµο των γραφείων και αποχή από την υποβολή κάθε είδους δηλώσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: 

-Για το διάστηµα 13/8-21/8, κάθε γραφείο έχουν προγραµµατίσει τις άδειες των απασχολούµενων σε αυτό και θα παραµείνει κλειστό για το κοινό.

-Για το συγκεκριµένο διάστηµα θα διεκπεραιώνονται µόνο έκτακτες εργασίες (προσλήψεις, αποχωρήσεις, απολύσεις) και αυτές µόνο εξ αποστάσεως.. Καµία άλλη εργασία δεν θα διεκπεραιώνεται.

-Όπως συµβαίνει στις Δ.Ο.Υ. (προσωπικό ασφαλείας, δεν επιδίδονται ενδικοφανείς προσφυγές όλο τον Αύγουστο, κλπ.), στα .ικαστήρια (είναι κλειστά όλο τον Αύγουστο, µε αποτέλεσµα να είναι κλειστά επί της ουσίας και τα δικηγορικά γραφεία), οι Πολεοδοµίες υπολειτουργούν λόγω των αδειών κλπ., το ίδιο θα συµβεί και σε µας.

-Κάθε φορολογούµενος να επικοινωνήσει µε το λογιστή του για να ενηµερωθεί πότε θα είναι κλειστό γραφείο, ώστε να προγραµµατίσει τις όποιες εργασίες και να µην τις αφήσει τελευταία στιγµή, γιατί δεν θα εξυπηρετηθεί.

  • Απαιτούµε άµεσα την παράταση των φετινών φορολογικών δηλώσεων µέχρι 30/09 .
  • Απαιτούµε άµεσα την νοµοθέτηση της 5µηνης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από την ηµεροµηνία έναρξης παραγωγικής λειτουργίας του συστήµατος υποβολής .
  • Απαιτούµε άµεσα την νοµοθέτηση της ασθένειας του λογιστή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγουcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Λογιστικό γραφείο, θερινή άδεια