30/07/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αργία (ανάπαυση) Λογιστικών Γραφείων Δευτ 8 Αυγ - Παρ 19 Αυγ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Χανιά 30/7/2022

Αρ πρωτοκ 20220730α/30-07-2022


Θέμα: Αργία (ανάπαυση) Λογιστικών Γραφείων Δευτ 8 Αυγ - Παρ 19 Αυγ 2022


Μετά από απόφαση του Δ/Σ και σε συνέχεια της περυσινής απόφασης της Γ.Σ. του Συλλόγου μας (βλέπε και σχετικό Δελτίο Τύπου 12/06/2022), αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων μας για την προηγούμενη και την επόμενη εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου ήτοι από Δευτέρα 08/08/2022 έως και Παρασκευή 19/08/2022. Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων ( όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό ( ύπαρξη wi-fi ). Για το λόγο αυτό παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες όπως έγκαιρα προγραμματίσουν τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους κρίνεται ιδιαίτερα επιβεβλημένη μετά από τις συνθήκες συνεχούς και αδιάλειπτης εργασίας κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς (προθεσμίες).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί… Σημειωτέον ότι αναγκαζόμαστε να θέσουμε τα γραφεία μας σε αργία, εν μέσω υποβολής φορολογικών δηλώσεων καθώς κρίνουμε πως η υγεία μας προέχει αλλά και γιατί συνειδητοποιούμε πως το Υπουργείο Οικονομικών δεν μπόρεσε στο παρελθόν, δεν μπορεί και στο παρόν να λάβει γνώση των πραγματικών συνθηκών εργασίας μας, ίσως εξαιτίας των υψηλών καρεκλών (πίσω τους) και των υψηλών προσώπων- συμβούλων (μπροστά τους) οι οποίοι, όπως έχουν παραταχθεί, περιορίζουν αισθητά την οπτική τους. Ας ελπίσουμε λοιπόν, μελλοντικά, στην ελεύθερη σκέψη τους, στην καθαρή τους ματιά, ώστε έτσι, να λαμβάνονται αποφάσεις δίκαιες με γνώμονα πως το οικονομικό κέρδος πάντα έπεται της κοινωνικής ευημερίας και του σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ποτέ δεν προηγείται.

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας ( Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Χανίων ) την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για λίγες ημέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και επανένωσης με τις οικογένειές μας για την περίοδο αυτή, ακριβώς όπως επέδειξαν και στην αντίστοιχη περυσινή μας ανάπαυση, κάτι για το οποίο τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Εκ μέρους όλων των συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού Χανίων.
Μ ε ε κ τ ί μ η σ η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων


Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωστής

Η Αντιπρόεδρος Δασκαλάκη Αθηνά

Η Γραμματέας Σαριδάκη Μαρίνα

Ο Ταμίας Μυλωνάκης Εμμανουήλ

Το Μέλος Σγουράκη Ευφροσύνη

comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
δελτίο τύπου