26/04/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για μεταφορά καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής συμπληρωματικού εντύπου Ε4

Επιστολή με Θέμα "Αίτημα για μεταφορά καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής συμπληρωματικού εντύπου Ε4" απέστειλε η ΠΟΦΕΕ προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Μετά την ανακοίνωση και ενόψει της εφαρμογής της δεύτερης αύξησης του κατώτατου μισθού, θα προκύψουν ανάγκες τροποποιήσεων του εντύπου Ε4 (πίνακα προσωπικού) για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες το 2022.

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα δημιουργήσει υπερβολικά μεγάλο πρόσθετο όγκο εργασίας στα λογιστικά γραφεία, σε μία δύσκολη περίοδο, καθώς πέραν των συνήθη δηλωτικών υποχρεώσεων, συμπίπτει σε μια περίοδο που ολοκληρώνεται η αποστολή των εσόδων του έτους 2021 για το myDATA, ενώ παράλληλα είναι και περίοδος υποβολής των ετήσιων φορολογικών δηλώσεων.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για όλους τους παραπάνω λόγους, θεωρεί επιτακτική την μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής του Εντύπου Ε4 στις 31/07/2022.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Εcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Έντυπο > Ε4, ΠΟΦΕΕ, Κατώτατος μισθός, Υποβολή Πίνακα Ε4, Υποβολή Ε4, Ετήσιος Συμπληρωματικός Πίνακας, Αύξηση κατώτατου μισθού