20/04/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα ΠΟΦΕΕ για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο με Θέμα: Αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας αίτησης για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης απέστειλε η ΠΟΦΕΕ.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Στις 15 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00 έληξε η προθεσμία αίτησης στην πλατφόρμα για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης.

Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση των κωδικών Taxisnet, υπάρχει όμως μεγάλο πλήθος δικαιούχων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, και αναγκαστικά στρέφονται στους λογιστές τους και για αυτή τη δήλωση.

Ως πρωταρχικοί αποδέκτες αυτών των αιτημάτων, έχουμε διαγνώσει μεγάλο αριθμό προβλημάτων που έχουν προκύψει, όπως περιπτώσεις δικαιούχων που δεν είχαν υπόψιν την καταληκτική ημερομηνία, αλλά κυρίως την ώρα θεωρώντας ότι η προθεσμία έληγε στο τέλος της ημέρας.

Καθώς όμως δεν υπάρχει φορέας που να εκπροσωπεί τους δικαιούχους, και στηριζόμενοι στη πάγια θέση της Κυβέρνησης, ότι κανένας δικαιούχος δεν θα χάσει οικονομική ενίσχυση που δικαιούται, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η ενεργειακή κρίση αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία έχουν εκτοξεύσει τις τιμές των καυσίμων σε πολύ υψηλά επίπεδα, μεταφέρουμε το αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης έως την 31η Μαΐου 2022, ώστε να διορθωθούν όποιες αδικίες μπορεί να έχουν προκύψει.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επίδομα θέρμανσης, ΠΟΦΕΕ