31/03/22 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής - Συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση στις 6 Απρίλη

Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών

Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ

ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 11 π.μ.

- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

- ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Οι αυτοαπασχολούμενοι λογιστές , ο κόσμος της δουλειάς, , το σύνολο του λαού έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο πλέον. Η ανάπτυξη που πολυδιαφημίζεται από την κυβέρνηση περνάει πάνω από τις πλάτες μας. Τα δεκάδες χαράτσια και φόροι, το τσάκισμα της κοινωνικής ασφάλισης, η ζωή κόλαση που βιώνουμε είναι το λίπασμα για να θεριέψει η «ανάπτυξη» για τις μεγάλες μονοπωλιακές επιχειρήσεις. Όλα τα τελευταία χρόνια, είτε στο όνομα της κρίσης, είτε στο όνομα της πανδημίας, οι εργαζόμενοι και οι μικροεπιχειρήσεις καλούμαστε να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή και πολλές ακόμα θυσίες.

Σήμερα η ακρίβεια και ο πληθωρισμός επανεμφανίζονται απειλητικά !

Ο πόλεμος στην Ουκρανία με την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας, έφερε σκοτωμούς και προσφυγιά στον ουκρανικό λαό, απειλεί με φτώχια και βάσανα το λαό μας . Ο πόλεμος ανάμεσα σε ΗΠΑ , ΝΑΤΟ Ευρωπαϊκή Ένωση και Ρωσία γίνεται για τα οικονομικά συμφέροντα των μονοπωλίων τους, για την κατάκτηση πλουτοπαραγωγικών πηγών , τα δίκτυα μεταφοράς ενέργειας, την κυριαρχία στις αγορές. Σε τέτοιες συγκρούσεις, πολεμικές και οικονομικές, «το μάρμαρο» το πληρώνουν πάντα οι λαοί πρώτα απ όλα των εμπλεκομένων . Η χώρα μας γίνεται στόχος αντιποίνων, εξ αίτιας των στρατιωτικών βάσεων που «φιλοξενούμε » Η γενίκευση και η διεύρυνση της σύγκρουσης δεν είναι μακριά, όσο οι κυβερνήσεις διαλέγουν να στοιχηθούν πίσω από στρατόπεδα ιμπεριαλιστών .

Παλεύουμε για να απεμπλακεί η χώρα μας από οποιαδήποτε συμμετοχή σε αυτό τον πόλεμο που επηρεάζει άμεσα την ζωή μας.

Οι συνέπειες του πολέμου διογκώνουν τα ήδη μεγάλα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. H ακρίβεια και η κερδοσκοπία των σύγχρονων μαυραγοριτών εκμηδενίζει το γλίσχρο εισόδημα της λαϊκής οικογένειας

Οι λογαριασμοί ενέργειας έρχονται σχεδόν τριπλάσιοι. Οι τιμές των καύσιμων εκτινάχθηκαν, συμπαρασύροντας κόστη μεταφοράς και άλλα .

Όλους μας απασχολεί το ίδιο ερώτημα «θα τα βγάλω πέρα σε αυτές τις συνθήκες;». Η καθημερινή προσπάθεια με την δουλειά μας δεν αρκεί. Τους κόπους μας τους καταπίνει η ακρίβεια η φορολογία και τα χρέη.

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ενέργεια δεν είναι καν ψίχουλα .

Κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης δεν αντιμετωπίζει τις αιτίες της ακρίβειας οι οποίες είναι εδώ και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Ο πόλεμος και η ανταγωνισμοί, τα υπερκέρδη μεγάλου κεφαλαίου, οι ασύλληπτοι φόροι για να γεμίζουν τα κρατικά ταμεία και να επιδοτούνται οι πλούσιοι, η πολιτική της απελευθέρωσης ενέργειας, είναι στο DNA της πολιτικής της ΕΕ που ακολουθεί απαρέγκλιτα η κυβέρνηση.

Μετατρέπουμε το θυμό μας σε συλλογική δύναμη, να χτυπήσουμε τις πραγματικές αιτίες .

Χρειάζεται αγώνας μαζικός για την επιβίωση, για τα δικαιώματα και τις ανάγκες κάθε επαγγελματία! Είναι μονόδρομος η αγωνιστική διέξοδος για να φέρουμε στο προσκήνιο τις διεκδικήσεις μας! Να ενώσουμε τη φωνή μας με τους πελάτες μας αυτοαπασχολούμενους , τους εργαζόμενους, τη μικρομεσαία αγροτιά που πλήττονται από τις ίδιες φιλομονοπωλιακές πολιτικές, γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να ορθώσουμε εμπόδια στις πολιτικές που μας εξοντώνουν και να αποσπάσουμε κατακτήσεις

Να μην λείψει κανείς! Όλοι μαζί, είμαστε πιο δυνατοί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Απαιτούμε- διεκδικούμε :

· να μην εφαρμοστεί η συγκεκριμένη εφαρμογή mydata.

· καθιέρωση του μήνα Αύγουστου ως μήνα αδείας των λογιστών, μετάθεση των καταληκτικών ημερομηνιών

· θεσμοθέτηση της ασθένειας του λογιστή, συμπεριλαμβανόμενης της εγκυμοσύνης, με παράταση προθεσμιών για τους πελάτες που τον έχουν εξουσιοδοτήσει για όλες τις υποχρεώσεις .

· κατάργηση των χαρατσιών του ΟΕΕ, της πιστοποίησης και του αντιδραστικού κώδικα δεοντολογίας

· ένταξη όλων των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, κατάργηση των τροφείων

· κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων, ασφάλιση δημόσια, καθολική, με κρατική επιχορήγηση

· κατάργηση του νέου πτωχευτικού κώδικα και των νόμων που απελευθερώνουν τις κατασχέσεις 1ης κατοικίας

· κατάργηση των έμμεσων φόρων και του ΦΠΑ στα είδη διατροφής και στα οικιακά τιμολόγια ενέργειας, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας

· κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης

· αφορολόγητο όριο 12.000 € και 3.000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος

· να παρθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων από την ακρίβεια

· όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τις μικροεπιχειρήσεις και τα λαϊκά νοικοκυριά.

· να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος

· να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας

· να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις, που κάνουν τη χώρα μας στόχο αντιποίνων.

· καμία αποστολή στρατιωτικών ή εξοπλισμού στο εξωτερικό, να γυρίσουν πίσω όλες οι στρατιωτικές αποστολές.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Απεργία