08/12/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Virtual Open Day για το Diploma in Project Management

Το Epsilon College, μέλος του Ομίλου Epsilon Net δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για το project management να γνωρίσουν από κοντά το καινοτόμο πρόγραμμα Diploma in Project Management. To πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων διοίκησης, οργάνωσης και στρατηγικής, με βάση τη μεθοδολογία PMBoK® του PMI και oι καταρτιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τόσο σε θεωρητικό επίπεδο μέσω των μαθημάτων, να γνωρίσουν σύγχρονα εργαλεία project management και να χειριστούν πραγματικά project. Συγκεκριμένα θα αναλυθούν οι Βασικές Αρχές Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων (Project Management), η ανάλυση, ο σχεδιασμός και η παρακολούθηση έργων, η χρήση των πόρων, οι τρόποι κοστολόγησης του έργου, καθώς και η χρήση λογισμικών πακέτων παρακολούθησης έργων. Θα αναλυθούν διαγραμματικές τεχνικές και θα εφαρμογές σε πρακτικά παραδείγματα και μελέτες περίπτωσης (case studies).

- Το πρόγραμμα προσφέρεται με Online Μαθήματα και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone).

Αυτό που κάνει μοναδικό το Diploma in Project Management είναι ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από το πρόγραμμα να :

· αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη άποψη όλων των συγχρόνων θεωριών και των εναλλακτικών προσεγγίσεων του P.M.

· γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν σε πληθώρα πρακτικών εργαλείων του P.M. (Power BI, Microsoft Project Management, Excel, JIRA κ.α.)

· εκπαιδευτούν με την χρήση πραγματικών περιπτώσεων και να αποκτήσουν εφαρμοσμένη γνώση και όχι μόνο θεωρητική κατάρτιση

· εκπαιδευτούν από πιστοποιημένους Project Managers με σημαντική εργασιακή εμπειρία σε υψηλόβαθμες θέσεις

· επιλέξουν το μονοπάτι πιστοποίησης που τους ταιριάζει

· πιστοποιηθούν από το University of Northampton (Curriculum endorsed by the University of Northampton), που έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Αριστείας στη Διδασκαλία TEF (Gold in the Government’s Teaching Excellence Framework) & βρίσκεται στην 21η θέση στην κατάταξη Impact Rankings 2021 for UK Universities & στην 200η θέση παγκοσμίως.

Το Diploma in Project Management καλύπτει πλήρως το πεδίο μέσα από ένα μοναδικό Portfolio Μαθημάτων :

· Εισαγωγή στο Project Management

· Μελέτη Φάσεων Project

· Πρακτικά Εργαλεία για Project Management

· Εισαγωγή στο Agile

· Εφαρμοσμένες Agile πρακτικές

· Πρακτικά Εργαλεία για Agile

· Προγραμματισμός Έργου

· Προϋπολογισμός Έργου

· Εκμάθηση Λογισμικού Διαχείρισης Έργου: Project Libre

· Οργάνωση και διαχείριση δεδομένων στο MS Excel

· Επεξεργασία και Ανάλυση Δεδομένων στο Power BI

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έμπειρους και νέους project managers, σε μέλη ομάδων έργων, σε στελέχη επιχειρήσεων και γενικότερα σε όποιον διαχειρίζεται, συμμετέχει ή υποστηρίζει έργα.

Το Virtual Open Day θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 14/12 (18:30 – 20:00).

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε το ακόλουθο link https://zoom.us/webinar/register/WN_tYwcgllTQsijYK4BzvXAygcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Κολλέγια