15/11/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σύλλογος Λογιστών Χανίων: Υποστήριξη στις κινητοποιήσεις των πληττόμενων επιχειρήσεων του Νομού Χανίων την Τρίτη 16 Νοέμβρη

Δίπλα στις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, των επιχειρήσεων Εστίασης που ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις αλλά και σε όλες τις πολλαπλά βαλλόμενες επιχειρήσεις του τόπου μας θα σταθεί ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Χανίων ανακοινώνοντας και αυτός με την σειρά του συμπαράσταση και ομοίως τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 από τις 09:00 έως τις 12:00.

Ζητάμε η υγειονομική προστασία να τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα αλλά να υποστηριχθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι με μετατροπή των επιχειρήσεων σε ελεγκτικούς μηχανισμούς. Η ενισχυτική παρουσία του Κράτους πρέπει να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των νοσοκομείων των θέσεων και του εξοπλισμού νοσηλείας, στην αύξηση των αιθουσών εκπαίδευσης και των θέσεων των εκπαιδευτών, στην χρήση περισσοτέρων μέσων μαζικής μεταφοράς, σε σοβαρή καμπάνια της ανάγκης εμβολιασμού και όχι ενημέρωση των πολιτών από αυτοδιοριζόμενους καθοδηγητές.

Άμεσος επαναπροσδιορισμός του σχεδιασμού των μέτρων ενάντια στην πανδημία προστατεύοντας το επιχειρήν, αυτό δηλαδή που δίνει ψωμί στις οικογένειες των πολιτών.

Μ ε ε κ τ ί μ η σ η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωστής

Η Αντιπρόεδρος Δασκαλάκη Αθηνά

Η Γραμματέας Σαριδάκη Μαρίνα

Ο Ταμίας Μυλωνάκης Εμμανουήλ

Το Μέλος Σγουράκη Ευφροσύνηcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Κορωνοϊός