10/11/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Α.Σ.Φ.Ε.Ε.Α.: Σχετικά με την ΓΣ της ΕΦΕΕΑ στις 6/11/2021

Χαιρετίζουμε την ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων μας στη ΓΣ της ένωσης μας. Η παρουσία και η αποφασιστική στάση τους ανάγκασε την πλειοψηφία του ΔΣ να ανακαλέσει την πραξικοπηματική απόφαση της για ΓΣ και εκλογές διαδικτυακά , και πάρθηκε απόφαση να πάμε σε ζωντανές εκλογικές διαδικασίες .

Η μαζική συμμετοχή και αποφασιστικότητα της μεγάλης πλειοψηφίας των λογιστών έδωσε αποστομωτική απάντηση στη διοίκηση της ΕΦΕΕΑ που φοβάται τις μαζικές-ζωντανές διαδικασίες, που δεν θέλει το οργανωμένο κίνημα.

Μια διοίκηση της ΕΦΕΕΑ που πρωτοστατεί στην εφαρμογή κάθε αντιδραστικού νομοθετικού κατασκευάσματος , που κύριο μέλημα της δεν είναι το καλό του κλάδου αλλά , όπως οι ίδιοι διαλαλούν , η εφαρμογή κατά γράμμα της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής , που τσακίζει καθημερινά τη ζωή μας.

Μια διοίκηση που έχει υποκριτικά «ανησυχίες» ότι θα προκληθεί βλάβη στην υγεία των συναδέλφων από την παρουσία τους σε ζωντανές εκλογικές διαδικασίες , τη στιγμή που απέρριψε και απορρίπτει κάθε πρόταση διεκδίκησης για λήψη μέτρων για την υγεία του λαού και ύπαρξης υγειονομικού πρωτόκολλου στα γραφεία μας.

Μια διοίκηση που για ένα περίεργο λόγο αρνείται να δώσει στις υπόλοιπες παρατάξεις το μητρώο μελών της ένωσης. Ακόμα αρνείται να δώσει τα πρακτικά του ΔΣ στα μέλη του ΔΣ της μειοψηφίας

Κύριοι της πλειοψηφίας του ΔΣ αν δεν μπορείτε , δεν θέλετε , ή δεν σας αφήνουν , η πλειοψηφία των μελών της ένωσης μας, που λειώνουν καθημερινά στα γραφεία τους, πνιγμένοι στην αγωνία και το άγχος, ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.

Η ΓΣ της 6/11 αποτελεί μια θετική εξέλιξη στην προσπάθεια μας για αλλαγή του συσχετισμού στην ΕΦΕΕΑ.

Καλούμε τους λογιστές –στριες

- να εκφράσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τη διάθεση τους για ζωντανές εκλογικές διαδικασίες.

- να γραφτούν στην ένωση , να συμμετέχουν στη ΓΣ και τις εκλογές που πρέπει να γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο

- να αλλάξουν τους συσχετισμούς στην ΕΦΕΕΑ, ώστε να αποκτήσει διοίκηση που θα αγωνίζεται για τους ίδιους και δεν θα είναι εκτελεστικό όργανο των εκάστοτε κυβερνητικών κατευθύνσεων

- να ενισχύσουν αποφασιστικά την ΑΣΦΕΕΑ που με συνέπεια και υπομονή παλεύει όχι μόνο για παρατάσεις αλλά για τα ουσιαστικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, όσο και τον καθένα μας χωριστά.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΑ, Λογιστές-φοροτεχνικοί