20/10/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Πιτσιλής: Το επόμενο δίμηνο σε λειτουργία η 'ψηφιακή ενημέρωση κίνησης' από την ΑΑΔΕ

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 18/10/2021 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε τον προγραμματισμό έναρξης μιας νέας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ το προσεχές δίμηνο. Η "Ψηφιακή ενημέρωση κίνησης" θα είναι μια υπηρεσία μέσα από την οποία πολίτες και επιχειρήσεις θα μπορούν να βλέπουν για κάθε μήνα, αρχής γενομένης από το Νοέμβριο, τι ποσά πλήρωσαν σε φόρους, τι ποσά συμψηφίστηκαν και με ποιους φόρους και τα ποσά που καταβλήθηκαν στους λογαριασμούς τους από την ΑΑΔΕ, καθώς και ποσά που τυχόν κατέβαλαν παραπάνω από ότι όφειλαν.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις ψηφιακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, στην πλατφόρμα myDATA δίνοντας και τα τελευταία στατιστικά στοιχεία για το myDATA, στις υπηρεσίες myAADElive και το myAADE καθώς και στις πλατφόρμες καταβολής αποζημιώσεων λόγω covid και φυσικών καταστροφών,

Δείτε το σχετικό videocomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Πρόσωπα > Πιτσιλής, ΑΑΔΕ, Ηλεκτρονικές εφαρμογές ΑΑΔΕ, myDATA, myBusinessSupport, myAADElive, myAADE