10/06/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Diploma in Digital & Social Media Marketing από το Epsilon Net College και την Digital4you

Το EpsilonNetCollege, μέλος του ομίλου EpsilonNet ανακοινώνει την έναρξη του νέου DiplomainDigital&SocialMediaMarketing ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το εξιδεικευμένο portfolio προγραμμάτων. Το νέοDiploma, προσφέρεται σε συνεργασία με την Digital4u, Leader στον τομέα της ψηφιακής διαφήμισης, της βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και e-shop με εμπειρία από 70 διαφοροποιημένες αγορές στο PerformanceMarketing.

Το Diploma in Digital & Social MediaMarketing είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ξεχωρίζει καθώς έχει ως σκοπό την πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου αναφορικά με το αντικείμενο του DigitalMarketing. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα θα αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές και θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε όλα τα τμήματα και επίπεδα του ψηφιακού marketing, της διαφήμισης και των Social Media.

Αυτό που ωστόσο το κάνει μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι δεν καλύπτει μόνο την παραδοσιακή γνώση και την ψηφιακή επικοινωνία αλλά καλύπτει και πρακτικά πεδία όπως η day-to-day συνεργασία με γραφίστες και developers (UX Design& C.R.O.), πως δίνονται τεχνικές κατευθύνσεις, ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για τα εικαστικά (Visuals) και το πως διενεργείται μια ψηφιακή έρευνα ανταγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν επίκαιρα θέματα όπως:

  • Customer Journey
  • SEO
  • UX Design % CRO
  • Competition & Audiences
  • Visuals
  • Google Ads
  • Facebook, Instagram campaign
  • Tracking performance & Reporting κ.α.

Οι εισηγητές του Diploma, είναι DigitalandSocialMediaMarketingExperts με πολυετή εμπειρία στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, με σημαντικές διακρίσεις και projects που τους καθιστούν μεταξύ των κορυφαίων. Η ομάδα των εισηγητών έχει δουλέψει με ευρύ πελατολόγιο που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 αγορές στο e-business. Έχουν βραβευθεί για projects που αφορούν UX/Web Design& Development, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους διαγωνισμούς, με εμπειρία & εξειδίκευση σε όλο το φάσμα του DigitalMarketing ( Strategists, PPC Experts, Social MediaSpecialists, Project &AccountManagers, Web/ UX Designers, Full-stack/ Front/ Back-endDevelopers.)

Το EpsilonNetCollege για την υλοποίηση τουDiploma, προχώρησε σε αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία με την Digital4u που έχει βραβευτεί γιαprojects που αφορούν UX/WebDesign&Development, τόσο σε διεθνείς όσο και εγχώριους διαγωνισμούς. Από το 2013 η ομάδα των στελεχών της απαρτίζεται από ανθρώπους “BornDigital”, με εμπειρία & εξειδίκευση σε όλο το φάσμα του DigitalMarketing (Strategists, PPCExperts, SocialMediaSpecialists, Project&AccountManagers, Web/ UXDesigners, Full-stack/ Front/ Back-endDevelopers.)

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εξειδικευμένα στελέχη της Digital4you και να εφαρμόσουν όσα διδάσκονται σε πραγματικούς πελάτες.

Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία & σπουδαστή, με LiveOnline Μαθήματα αλλά και δυνατότητα μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτουν.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.