07/06/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Online Diploma in Digital HRM and Analytics: Η αξιοποίηση των Ψηφιακών Εργαλείων και των Analytics στην Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού

Το πρόγραμμα καλύπτει επίκαιρα και περιζήτητα θέματα όπως Digital Strategy, Business & Technology, Employee Experience και People Analytics

Το Diploma in Digital HRM and Analytics θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τις αναγκαίες γνώσεις και τεχνικές ώστε να είναι σε θέση να ορίζουν τους δείκτες της επιτυχίας του Ανθρώπινου Δυναμικού και της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Παράλληλα, θα μάθουν να σχεδιάζουν μια ψηφιακή στρατηγική Ανθρωπίνου Δυναμικού και να χρησιμοποιούν τα people analytics, ώστε να ενδυναμώνουν τον ανθρώπινο παράγοντα και να ενισχύουν τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Τέλος, θα παρουσιαστούν δείκτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την άντληση δεδομένων στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων (προσλήψεις, μάθηση και ανάπτυξη, μέτρηση απόδοσης) και αναδειχθούν μοντέλα και πρακτικές στη λήψη αποφάσεων.

Online φοίτηση: Δυνατότητα Online Μαθήματων και παράλληλη επιλογή επαναλήψεων μέσω μαγνητοσκοπημένης παρακολούθησης μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή πρόσβασης (PC, Tablet και Smartphone)

Προοπτικές γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης μέσω του δικτύου της Epsilon NET που ξεπερνάει τις 70.000 επιχειρήσεις και του Γραφείου Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS”.

Μάθε περισσότεραcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ανθρώπινο δυναμικό, Κολλέγια