31/05/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΕ: Ο παραλογισμός και ο εμπαιγμός συνεχίζεται σε όλο του το μεγαλείο.

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε από τα αρμόδια όργανα του Υπουργείου και προβλέπει ότι για να μπορέσει μια επιχείρηση να συμμετέχει στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για το μέτρο της επιδότησης των παγίων δαπανών, θα πρέπει να έχει υποβάλλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το 2020 μέχρι την 17/06/21, είναι εκτός από ανεδαφική, πέρα για πέρα προκλητική και για τους συναδέλφους και για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.

Πέραν ότι το Υπουργείο έχει αποδείξει κατά καιρούς ότι δεν έχει καμμιά επαφή με την κοινωνία και τον μόχθο των συναδέλφων, πλέον χρησιμοποιεί και ως μοχλό πίεσης τις μεγάλες ανάγκες των επιχειρήσεων για να πιεστεί η υποβολή των δηλώσεων σε μια ημερομηνία ανέφικτη, με μόνο μέλημα την δημιουργία συνθήκων κοινωνικού αυτοματισμού, για να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες.

Μετά από όλο τον ορυμαγδό όλων των προηγούμενων μηνών, κάποιοι όχι απλά δεν έβαλαν μυαλό, αντιθέτως συνεχίζουν να εμπαίζουν την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και να αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους Οικονομολόγους, Λογιστές- Φοροτεχνικούς ως επαγγελματίες Β’ κατηγορίας.

Από τη Γραμματεία των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδαςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας, Επιδότηση παγίων δαπανών