14/04/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Ο Βασίλης Πρασσάς στο Mega για τις σαρωτικές αλλαγές στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ωράρια λάστιχο και άλλες κρίσιμες διατάξεις!

Ο Βασίλης Πρασσάς στο Mega, αναλύει το νέο Εργασιακό Νομοσχέδιο!

Καλεσμένος της πρωϊνής εκπομπής «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ήταν ο Βασίλης Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων της Epsilon Net και έδωσε σημαντικές πληροφορίες για τις σαρωτικές αλλαγές που θα επιφέρει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο με το συμψηφισμό των υπερωριών, το νέο πλαίσιο τηλεργασίας αλλά και την άδεια πατρότητας. Σχολίασε παράλληλα το λάθος χρονικό διάστημα που επιλέγονται τέτοιες ρυθμίσεις ενώ τόνισε και τον λάθος τρόπο που σχεδιάζεται ο συμψηφισμός των υπερωριών.

Παράλληλα απάντησε και σε καίριο ερώτημα για το θέμα του εμβολιασμού ενώ σημείωσε το πως αντιμετωπίζονται εργατικά τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο.

Αναλυτική ενημέρωση για όλες τις αλλαγές θα υπάρξει στην αυριανή μεγάλη δωρεάν εργατική ημερίδα με εισηγητές τους κους Βασίλη Πρασσά και Γιάννη Καρούζο.

Παρακολουθείστε το σχετικό video
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Υπερωρίες, Αυξημένο ωράριο, Εργασιακό νομοσχέδιο, Άδεια πατρότητας