09/04/21 | Αρχική > Video > Video

Διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο ΠΟΦΕΕ - ΓΣΕΒΕΕ - ΕΓΔΙΧ με θέμα το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ ΙΙ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. σε συνεργασία με την ΕΓΔΙΧ, με θέμα «Συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή επιχειρηματικών δανείων για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊού Covid-19» (πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2), την Πέμπτη 8 Απριλίου, και το οποίο παρακολούθησαν ζωντανά περισσότερα από 700 άτομα, ενώ μέχρι της συγγραφής του παρόντος έχει περισσότερες από 2.400 προβολές.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και προλόγισε το σεμινάριο.

Το συντονισμό του σεμιναρίου ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Βασίλης Καμπάνης και ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργος Καββαθάς.

O Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης ξεκίνησε με αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας αίτησης υπαγωγής στο Πρόγραμμα Γέφυρα 2.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρμούσης, η Προϊστάμενη του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ κ. Θεώνη Αλαμπάση, και ο Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης και Συμβουλών, κ. Χαράλαμπος Κώστογλου, απάντησαν και έδωσαν διευκρινήσεις σε δεκάδες ερωτήματα που τέθηκαν πριν από την έναρξη του σεμιναρίου καθώς και κατά την διάρκειά του.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο κ. Κουρμούσης προχώρησε και σε διευκρινήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Δεύτερη Ευκαιρία και τις 240 δόσεις για κόκκινα δάνεια καθώς και οφειλές προς το δημόσιο (ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ).

Παρακολουθήστε τον χαιρετισμό του Υπουργού Οικονομικών κ. Σταϊκούρα στον σύνδεσμο: https://youtu.be/vzqiBZgH-Ic?t=264

Μπορείτε να δείτε το σεμινάριο στο ακόλουθο videocomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια, Δανειολήπτες, Κορωνοϊός, Πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ