26/03/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για επαναλειτουργία της πλατφόρμας υποβολής παραστατικών αγοράς λοιπών καυσίμων (υγραέριο, καυσόξυλα και βιομάζα) για το επίδομα θέρμανσης

Προς

Τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Tον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη

Τον Υφυπουργό Οικονομικών
κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Κοινοποίηση
Tον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.
κ. Γεώργιο Πιτσιλή

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2021

Αρ. Πρωτ. Εξερχομένου 182

Θέμα: Αίτημα για επαναλειτουργία της πλατφόρμας υποβολής παραστατικών αγοράς λοιπών καυσίμων (υγραέριο, καυσόξυλα και βιομάζα) για το επίδομα θέρμανσης

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,

Στις 28 Φεβρουαρίου 2021 ήταν η προθεσμία καταχώρισης αποδείξεων αγοράς λοιπών καυσίμων (υγραέριο, καυσόξυλα και βιομάζα (πέλετ)) για αγορές από 1 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου.

Έχουμε πολλές αναφορές στην Ομοσπονδία μας, για περιπτώσεις δικαιούχων, που ενώ είχαν λάβει τα παραστατικά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη Χώρα αυτή την περίοδο, δεν πρόλαβαν να τα καταχωρήσουν.

Δεδομένου ότι η πλατφόρμα καταχώρισης παραστατικών, που αφορούν αγορές φυσικού αερίου ίδιας περιόδου, θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 31 Μαρτίου 2021, αιτούμαστε την επαναλειτουργία της πλατφόρμας και για τα λοιπά καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα και βιομάζα (πέλετ)) έως την ίδια ημερομηνία.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επίδομα θέρμανσης, ΠΟΦΕΕ