19/02/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΔΣΟ: Επιτακτική η ανάγκη για Παράταση της υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6, στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε myBusinessSupport

Στις 22/02/2021 λήγει η υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6, στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε myBusinessSupport.

Είναι επιτακτική η παράταση της ανωτέρω ημερομηνίας για λόγους ανωτέρας βίας. Λόγω του έντονου καιρικού φαινομένου «Μήδεια» που επηρέασε σχεδόν όλη τη χώρα από τις 15/02/2021 ήταν πρακτικώς αδύνατη τόσο η συλλογή των πρωτογενών στοιχείων που είναι απαραίτητα για καταχώρηση των εσόδων στην πλατφόρμα myBusinessSupport των επιχειρήσεων, όσο και η καταχώρηση των ήδη συγκεντρωμένων παραστατικών στα λογιστικά γραφεία (μη δυνατότητας πρόσβασης του ανθρωπίνου δυναμικού σ ‘αυτά , μη ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος και διαδικτύου).

Επομένως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί η υποβολή της Eπιστρεπτέας 6 για το σύνολο των επιχειρήσεων που είναι πραγματικά δικαιούχοι.

Ζητούμε άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών να προβεί σε παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επιστρεπτέα προκαταβολή, ΠΔΣΟ