12/02/21 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ανακοίνωση Λ.Σ.Α.: «Απλοποιήστε τις διαδικασίες για τα πετύχουν τα υγειονομικά μέτρα»

«Απλοποιήστε τις διαδικασίες για τα πετύχουν τα υγειονομικά μέτρα»

Οι επαπειλούμενες διορθώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ σχετικά με τις μετακινήσεις εργαζομένων και εργοδοτών από την Δευτέρα 15/02/2021, αποδεικνύουν την ανετοιμότητα λειτουργίας των μηχανισμών μιας σοβαρής Πολιτείας.

Παρακαλούμε θερμά, έστω και την τελευταία στιγμή, να δοθεί χρόνος για οποιαδήποτε αλλαγή - και όταν αυτή συμβεί, να λάβει σοβαρά υπόψη της όλες τις παραμέτρους.

Σε οποιαδήποτε αντίθετη περίπτωση, που με όρους πανικού επιβληθεί ένα ακατάσχετο αλαλούμ, οι συνέπειες των αντιδράσεων των πολιτών απέναντι στις Αρχές (ελεγχόμενος-ελεγκτής) θα είναι σοβαρές και δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ορθή εφαρμογή των μέτρων που ανακοινώθηκαν.

Εμείς οι Λ/Φ, ως κλάδος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να υλοποιήσουμε παράλογα και αντιφατικά μέτρα - και μάλιστα σε μηδενικό χρόνο – που θα μας καταστήσουν υπεύθυνους για τις συνέπειες αυτές.

Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Πολιτείας σε ένα λογικό πλαίσιο στο οποίο είμαστε διατεθειμένοι να συνεισφέρουμε, όπως άλλωστε το έχουμε έμπρακτα αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΛΣΑ