19/11/20 | Αρχική > Video > Video

16th Tax Forum 2020

Το 16ο ετήσιο TaxForum 2020 του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό για τα φορολογικά θέματα στην Ελλάδα, που συγκεντρώνει τις πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες τόσο από την Ελλάδα όσο και διεθνώς, με ολοκληρωμένη γνώση και αξιόπιστες θέσεις για τη διαμόρφωση της φορολογικής πολιτικής.

Φέτος, οι συνθήκες, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα ως προς τη διαμόρφωση του format του συνεδρίου οδηγώντας το Επιμελητήριο στην υιοθέτηση ενός ψηφιακού μοντέλου διεξαγωγής του. Ακόμα και σε αυτό το περιβάλλον αποδεικνύεται ότι το TaxForum αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς τόσο σε σχέση με την επιλογή στους θεματικούς του άξονες όσο και με τη σύνθεση των ομιλητών που τιμούν το Επιμελητήριο με τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Με αυτό σαν κεντρική αρχή και άξονα και σε συνδυασμό και με τα άκρως απαραίτητα άλματα σε καινοτομίες ψηφιοποίησης στη φορολογία, το Forum υπογραμμίζει τις προϋποθέσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν τα σωστά αντανακλαστικά ευέλικτης και αποτελεσματικής δράσης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, αλλά και απέναντι στις πολλαπλές προκλήσεις των καιρών για την αποτελεσματική διαχείριση, προστασία και αποδοτικότητα της φορολογικής βάσης.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση:comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Tax forum