19/11/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

ΠΟΕΕΤ: Ενημέρωση για τη μονομερή αίτηση και το ταμείο ανεργίας

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό:

Επίσημα η Ομοσπονδία μας ενημερώνει όλους τους συναδέλφους για τις μονομερή αναστολές σύμβασης για τον μήνα Οκτώβριο και τι γίνεται με το Ταμείο.

Όσοι έκαναν λοιπόν την μονομερή αίτηση για τον Οκτώβριο ημερομηνία απόλυσης θεωρείται η 1η Νοεμβρίου, επομένως όλοι οι συνάδελφοι που είναι δικαιούχοι αυτομάτως θα μπουν στο Ταμείο Ανεργίας από 01/11/2020.

Όσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση για το ταμείο ανεργίας θα πληρωθούν κανονικά και τον Οκτώβριο και θα ξανακάνουν αίτηση για το ταμείο.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία από 01/11/2020.

Τέλος όσοι έχουν ήδη πληρωθεί από τον ΟΑΕΔ θα σταματήσει η διαδικασία, θα πληρωθούν τον Οκτώβριο και μετά θα γίνει συμψηφισμός στην επόμενη δόση του Ταμείου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να παραταθεί κι άλλο η αποζημίωση ειδικού σκοπού αλλά και να μην παρακρατηθεί η δόση του ταμείου ανεργίας σε όσους την έχουν πάρει.

Δείτε σχετικά την με αρ.Πρωτ.71458/18-11-2020 απόφαση του ΟΑΕΔ με θέμα "Παράταση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού της παρ. 3 του άρθρ. 32 του N .4690/2020 για τον μήνα Οκτώβριο και τακτική επιδότηση ανεργίας"comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΕΕΤ, Επίδομα ανεργίας, Μονομερής αίτηση