16/10/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Τοποθέτηση για απολογισμό ΟΕΕ

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν συγκλήθηκε η Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου τον Ιούνιο. Αντ’ αυτού, ζητείται από τον φορέα η συμφωνίας μας για την έγκριση ή μη του απολογισμού του έτους 2019.

Η Συνέλευση των Αντιπροσώπων, βάσει Θεσμικού Πλαισίου, είναι ένα σώμα που συναποφασίζει τη θεματολογία, συζητά και αποφασίζει.

Ως εκ τούτου καταγγέλλουμε την προσπάθεια του προεδρείου (ΔΗΚΙΟ-ΠΔΣΟ-ΠΟΦΕΕ) να μετατρέψει τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων σε ένα διακοσμητικό σώμα με μοναδική θεματολογία την ψήφιση ή μη του προϋπολογισμού και απολογισμού του φορέα.

Αναρωτιόμαστε πότε και ποιο όργανο του Οικονομικού Επιμελητηρίου θα τοποθετηθεί για τα όσα έχουν βιώσει οι συνάδελφοί μας το τελευταίο χρόνο και τα όσα εξελίσονται στην ελληνική οικονομία.

Πότε και ποιο όργανο θα μιλήσει για την κοροϊδία του «Σκοιλ ελικικου», για τις αναρίθμητες κακοσχεδιασμένες ψηφιακές «πλατφόρμες», για τις πάνω από 610 ερμηνευτικές εγκυκλίους που κληθήκαν οι συνάδελφοι μας να εφαρμόσουν, για το πλήθος των επιχειρήσεων που έμειναν εκτός οποιασδήποτε μορφής κρατικής ενίσχυσης και για τους χιλιάδες συναδέλφους μισθωτούς που βιώνουν απροστάτευτοι την καταπάτηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων με πρόσχημα των κορωνοϊό.

Ως προς το θέμα που μας τίθεται να τοποθετηθούμε, ακόμα και αν δεν αμφισβητούμε την πληρότητα των κονδυλίων που παρουσιάζονται στον απολογισμό, δεν μπορούμε επ’ ουδενί να δώσουμε την συγκατάθεσή μας στην μετατροπή του φορέα μας σε λέσχη δημοσίων σχέσεων και σε άνευρο γραφειοκρατικό μηχανισμό, που μονότονα και με ποικίλους τρόπους καλύπτει και διαφημίζει νεοφιλελεύθερες συνταγές και ρυθμίσεις, ως εκ τούτου τον καταψηφίζουμε.

Ως Προοδευτικοί Οικονομολόγοι, ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της παράταξής μας, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε η μοναδική ουσιαστική φωνή στη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου και προσπαθούμε να εκφράσουμε το σύνολο των οικονομολόγων και τη νέα γενιά, αυτόνομα, δημιουργικά και σύγχρονα.

Τα μέλη της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων

ΑΓΑΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΡΕΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΚΗΣ

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛ ΚΟΥΡΗ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ

ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΡΟΥΝΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΕΝΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΑΤΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΞΥΛΟΥΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΟΕΕ