11/05/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΦΕΕ: Μεταφορά καταληκτικής ημερομηνίας της δήλωσης Ειδικού Φόρου Ακινήτων (ΕΦΑ) έτους 2020

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Πιτσιλή Γεώργιο σχετικά με τη μεταφορά καταληκτικής ημερομηνίας της δήλωσης Ειδικού Φόρου Ακινήτων (ΕΦΑ) έτους 2020, απέστειλε η ΠΟΦΕΕ. Πιο αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι,

Σύμφωνα με την παρ. 6, άρθρου 17 του Ν.3091/2002 η δήλωση Ειδικού Φόρου Ακινήτων (ΕΦΑ) υποβάλλεται μέχρι την 20η Μαΐου του έτους φορολογίας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στο διάστημα αυτό, και δεδομένου ότι ο μεγαλύτερος όγκος των εργασιών για την εκπλήρωση των μέτρων αυτών παρέχεται από τα Λογιστικά – Φοροτεχνικά Γραφεία, αιτούμαστε την μεταφορά της τόσο καταληκτικής ημερομηνίας της δήλωσης Ειδικού Φόρου Ακινήτων (ΕΦΑ) έτους 2020 στην 30η Σεπτεμβρίου 2020 όσο και της ημερομηνίας που προβλέπεται για την σχετική βεβαίωση απαλλαγής από την ΔΟΥ όπως ορίζεται αυτή από τις ισχύουσες διατάξεις.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ειδικός Φόρος Ακινήτων, ΠΟΦΕΕ