24/03/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Αλλαγή ημερομηνίας - Νέα Έκτακτη εξ αποστάσεως Ημερίδα: Επείγουσες Εργασιακές Ρυθμίσεις λόγω Κορωνοϊού!

Upd 27/3/2020 - Λόγω Υπουργικών αποφάσεων, που αναμένονται να εκδοθούν μέσα στις επόμενες ώρες, ημέρες και για την αρτιότερη και τεκμηριωμένη ενημέρωση σας, το εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά: Επείγουσες Εργασιακές Ρυθμίσεις λόγω Κορωνοϊού!, μεταφέρεται για την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 – 19:00.


Η Epsilon Net Training αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία τη δύσκολη χρονική συγκυρία στην οποία όλοι μας βρισκόμαστε και όπως πάντα δίπλα σας, με Νέα εξ αποστάσεως ημερίδα για τις Εργασιακές Ρυθμίσεις λόγω Κορωνοϊού!

Στόχος της ημερίδας, είναι η παρουσίαση όλων των τελευταίων ρυθμίσεων που έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση των καίριων εργασιακών ζητημάτων σε Επιχειρήσεις Ιδιωτικού τομέα.

Οι Εισηγητές μας, Κος Πρασσάς Βασίλης και ο ο Κος Καρούζος Ιωάννης, θα αναφερθούν σε όλες τις τελευταίες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και θα δώσουν όλες τις επικαιροποιημένες απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου από τις 15:00 – 19:00, ενημερωθείτε για όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και αφορούν την αντιμετώπιση των καίριων εργασιακών ζητημάτων σε Επιχειρήσεις Ιδιωτικού τομέα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα εδώ

Με την προτροπή να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και με την ευχή να περάσουμε το γρηγορότερο δυνατόν από αυτόν τον σκόπελο, στεκόμαστε δίπλα σας για να συνεχίσουμε να είμαστε όλοι παραγωγικοί στις δύσκολες αυτές ημέρες.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ημερίδα