23/03/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας: ΔΤ για ΚΑΔ που εντάσσονται σε πληττόμενες δραστηριότητεςΤα τελευταία 24ωρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Οι επαγγελματίες που ασκούν οικονομολογικά επαγγέλματα μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν συμπεριλαμβανόμαστε στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Και τούτο γιατί από μέρα σε μέρα οι κυβερνητικές τοποθετήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου του Ο.Ε.Ε. κ. Κόλλια διαφοροποιούνται.

Σε τούτες τις δύσκολες στιγμές καλούμε πάλι τον κ. Κόλλια, και την πλειοψηφία της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου (παρατάξεις ΔΗΚΙΟ-ΠΔΣΟ-ΠΟΦΕΕ), να αφήσει την πολιτική των κλειστών διαπραγματεύσεων και την ενημέρωση μέσω πληκτρολογίου (που εξ όσων φαίνεται δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά του) και να συγκαλέσει άμεσα με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης, ώστε ως επιστημονικός κλάδος, ενωμένος, αφενός να προτείνουμε πως θα ορθοποδήσει η χώρα και αφετέρου να διεκδικήσουμε την επιβίωσή του.

Στο κάλεσμά μας θεωρούμε απολύτως αναγκαία αλλά και δεδομένη τη συμπαράσταση και των άλλων παρατάξεων που συμμετέχουν στην Κεντρική Διοίκηση.

Ο κλάδος δεν διαπραγματεύεται τα 800 ευρώ, αλλά την αξιοπρέπειά του.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΚΑΔ, Πληττόμενες δραστηριότητες