17/01/20 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής δημιουργίας αρχείου για το έντυπο των Καταστάσεων Συμφωνητικών με νεότερες εκδόσεις της java

Οδηγίες για Windows

1) Αποσυμπιέζουμε την εφαρμογή σε φάκελο της επιλογής μας.

2) Πηγαίνουμε στον πίνακα ελέγχου (Control Panel) και βρίσκουμε τη Java:

3) Ανοίγουμε το Java Control Panel από τον Πίνακα Ελέγχου παραπάνω και πηγαίνουμε στο tab Security. Πατάμε το πλήκτρο Edit site list:

4) Στην οθόνη που εμφανίζεται, πατάμε το πλήκτρο Add και εισάγουμε τη διεύθυνση https://www1.gsis.gr:443/taxisnet-offline/

Στη συνέχεια πατάμε ΟΚ και ξανά ΟΚ για να κλείσουμε το Java Control Panel.

5) Πηγαίνουμε στον φάκελο όπου έχουμε αποσυμπιέσει την εφαρμογή και εκτελούμε το taxisnetoffline-deduct-app.jnlp (ΟΧΙ το install.bat). Αποδεχόμαστε όλα τα μηνύματα που μας βγάζει. Τελικά εμφανίζεται η εφαρμογή και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε.

6) Μετά την πρώτη εκτέλεση μπορούμε να ανοίγουμε την εφαρμογή είτε όπως στο βήμα 5 ή από τη συντόμευση που έχει δημιουργηθεί στο μενού Έναρξη των Windows (Taxisnet->Taxisnet Παρακρατούμενων) ή από τη συντόμευση που έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας. Κάθε φορά που εκτελούμε την εφαρμογή πρέπει να αποδεχόμαστε τα Security Warnings που εμφανίζονται:


comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Έντυπο > Κατάσταση Συμφωνητικών, Οδηγίες