01/10/19 | Αρχική > Αρθρογραφία > Εργατολόγος

Στη βουλή το νέο εργασιακό

Οι αλλαγές που φέρνει το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης στα εργασιακά,βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Ανάπτυξη» του One Channel, το βράδυ της Δευτέρας (30/9).

Ο γνωστός Εργατολόγος, Γιάννης Καρούζος και ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, συζητώντας με την Έλενα Λάσκαρη, μίλησαν για το περιεχόμενο των επίμαχων διατάξεων του αναπτυξιακού σχεδίου νόμου.

Συγκεκριμένα, στο τραπέζι της εκπομπής «Ανάπτυξη» αξιολογήθηκαν οι αλλαγές που προωθούνται στα εργασιακά, τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους, τους εργοδότες, τις επιχειρήσεις, αλλά και όλες τις σημαντικές αλλαγές που επέρχονται με βάση τις προωθούμενες διατάξεις οι οποίες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο συζήτησης, αξιολόγησης, αλλά και αντιδράσεων από κοινωνικούς φορείς, κόμματα και συνδικάτα.

Δείτε περισσότερα στο www.dikigorosergatologos.grcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας, Συμβάσεις εργασίας, κλαδική σύμβαση, Συλλογικές διαπραγματεύσεις, Αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο