31/05/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

Σ.Καφούνης: Στόχος μας είναι η προβολή και η ενίσχυση των θέσεων του εμπορικού κόσμου

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Ε.Σ.Α, ο Πρόεδρος Σταύρος Καφούνης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής περιόδου, έκανε ένα σύντομο απολογισμό και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό του και στο συμβολισμό αυτής της προσπάθειας.

Σημείωσε, ότι επιδίωξή του ήταν η προβολή και η ενίσχυση των θέσεων του εμπορικού κόσμου της πόλης, αλλά και η ενότητα όλης της επιχειρηματικής κοινότητας στο πρόσωπό του, κάτι το οποίο επετεύχθη σε απόλυτο βαθμό, δεδομένου ότι όλοι οι επιχειρηματικοί φορείς της πόλης, επιμελητήρια, σύλλογοι και άλλες επαγγελματικές οργανώσεις, υποστήριξαν αυτό το εγχείρημα.

Χωρίς καμία, συμφωνία προεκλογικής συνεργασίας, κομματική ή άλλη δέσμευση, συμμετείχαμε σε μια προσπάθεια που η ενιαία φωνή μας, έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά τα προβλήματα και οι στρεβλώσεις και να ξεκαθαριστούν οι επιδιώξεις των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Οι προσδοκίες αλλά και οι απαιτήσεις προς την όποια νέα δημοτική διοίκηση, είναι πλέον μεγάλες και οι αντοχές ελάχιστες, για αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εφόσον του ζητηθεί, θα σταθεί αρωγός για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, προς όφελος όλων των ανθρώπων της Αθήνας.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Επιχειρήσεις, Εμπορικος Σύλλογος Αθηνών