16/05/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συλλυπητήρια επιστολή Δ.Τσαμόπουλου για το θάνατο της μητέρας του αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κουβαρη

Σήμερα είναι μία θλιβερή ημέρα για την ένωση. Μία ημέρα λύπης και για μένα προσωπικά που έχω αναλάβει το οδυνηρό καθήκον να αποχαιρετίσω την μητέρα του συνάδελφου, συναγωνιστή, συντρόφου, μα πάνω από όλα ΦΙΛΟΥ και Αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κούβαρη.

Τα λόγια πολύ σπάνια μπορούν να εκφράσουν τον ποταμό των συναισθημάτων που μας πλημμυρίζουν σε παρόμοιες περιστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθούν και σήμερα ανεπαρκή.

Η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συμπορευθούν μαζί της.

Εύχομαι στη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τα αδέλφια σου και όλους τους στενούς σου ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους να παραμείνουν ενωμένοι ώστε να απαλύνουν μέσα από τη συντροφικότητα την απώλειά σου.

Εκ μέρους όλων των μελών της ΕΦΕΕΑ, εκφράζω στον φίλο Νίκο και στην οικογένειά του βαθύτατη λύπη και ολόψυχη συμμετοχή στο πένθος του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 16.00 στο νεκροταφείο Σχιστού

Ας έχει γαία ελαφράν

Δημήτρης Τσαμόπουλος

Πρόεδρος ΕΦΕΕΑcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΑ