08/05/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΑΚΙΟΕ: Διαμαρτυρία για την καθυστέρηση ανοίγματος της εφαρμογής για τις διορθωτικές δηλώσεις Ε9 που υποβλήθηκε με τον Ν.4446/16

Επιστολή προς τον Διοικητή Α.Α.Δ.Ε κ. Γεώργιο Πιτσιλή απέστειλε η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας με θέμα Τροποποίηση Ε9 που υποβλήθηκε με τον Ν.4446/16.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Μετά από πολλές προσπάθειες ψηφίστηκε ο Ν.4583/18 με τον οποίο δίνετε η δυνατότητα τροποποίησης των λανθασμένων Ε9. Δυστυχώς έχουν πέρασαν 4 μήνες από την ψήφιση του και η εφαρμογή δεν έχει ανοίξει για να μπορούν οι συνάδελφοι να κάνουν τις αναγκαίες διορθώσεις. Το πρόβλημα είναι ήδη μεγάλο και οι συνάδελφοι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Οι Δ.Ο.Υ. έχουν προβεί σε πολλές περιπτώσεις σε εκθέσεις αναγκαστικής κατάσχεσης, για χρέη που αφορούν ΕΝΦΙΑ λανθασμένων Ε9.
Οι συνάδελφοι μας, με ερωτήματα στα αρμόδια τμήματα του υπουργείου επισημαίνουν το πρόβλημα και ζητούν το άνοιγμα της εφαρμογής για τις διορθώσεις αλλά οι υπεύθυνοι των αρμοδίων τμημάτων δηλώνουν άγνοια πότε θα ανοίξει η εφαρμογή.
Κύριε Διοικητά
Σας παρακαλούμε τώρα που υπάρχει ο νόμος ανοίξτε την εφαρμογή, διότι δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι, ούτε να κινδυνεύουν επιχειρήσεις και πολίτες από μέτρα αναγκαστικής κατάσχεσης.
Περιμένουμε άμεσα την λειτουργία της σχετικής εφαρμογής για την διόρθωση των λαθών.

Με εκτίμηση,
Για την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας
Α.ΚΙ.Ο.Ε.
Ο Εκπρόσωπος
Αλεβιζάκης Παναγιώτης

comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Υποβολή Ε9, Τροποποίηση Ε9