08/03/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Παρουσία Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην εκδήλωση της Α.Α.Δ.Ε. για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Καμπάνη, και αποτελούμενη από τους: Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Αστέριο Νάκα και Κώστα Λαμπρόπουλο, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Α.Α.Δ.Ε. με θέμα τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, μία νέα διαδικασία που στοχεύει στην «ηλεκτρονικοποίηση» αρκετών διαδικασιών που μέχρι σήμερα γίνονται χειρόγραφα στις ΔΟΥ.

Επίσης, στην παρουσίαση αυτή παρευρέθηκαν: ο κ. Αβραάμ Πανίδης, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., εκπροσωπώντας το Ο.Ε.Ε. και η Γενική Γραμματέας της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κα Ιωάννα Μπινιάκου.

Κατά την παρουσίαση, ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ζήτησε τις απόψεις και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων σε ότι αφορά στις νέες αυτές διαδικασίες. Με ιδιαίτερη χαρά η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαπίστωσε ότι ενσωματώθηκαν σε μεγάλο βαθμό προτάσεις που έχει υποβάλλει για τις παραπάνω διαδικασίες με προηγούμενα της έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης και χρήσης στοιχείων από αναλυτικές καταστάσεις για την ευκολότερη υποβολή των συγκεντρωτικών εντύπων.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΦΕΕ, ΑΑΔΕ