28/02/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΠΟΦΕΕ - Αίτημα για παράταση της ημερομηνίας λόγω αδυναμίας συστήματος υποβολής εντύπων Ε4, Ε11 και ΑΠΔ

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αχτσιόγλου Έφη έστειλε η ΠΟΦΕΕ με θέμα "Αίτημα για παράταση νέας καταληκτικής ημερομηνίας λόγω αδυναμίας συστήματος υποβολής εντύπων Ε4, Ε11 και ΑΠΔ"

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Κα Υπουργέ,

Μας έχει γνωστοποιηθεί ότι από χθες το βράδυ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αποστολή των ΑΠΔ, η υποβολή των οποίων λήγει σήμερα, όπως και από σήμερα το πρωί η «πλατφόρμα» υποβολής του ΕΡΓΑΝΗ για τα έντυπα Ε4 (Πίνακας Προσωπικού) και Ε11 (Πίνακας γνωστοποίησης αδειών προσωπικού) παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχει ήδη ζητήσει με προηγούμενο έγγραφο της, μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας εντύπου Ε4 μέχρι τις 20/3/2019.

Μετά τις σημερινές εξελίξεις, κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά καταληκτικής ημερομηνίας των παραπάνω εντύπων Ε11, Ε4 καθώς και για την υποβολή των ΑΠΔ μέχρι τις 20/3/2019.

Ευελπιστούμε από την πλευρά σας ότι θα υπάρχει κάποιο δελτίο τύπου που θα ανακοινώνει νέα καταληκτική ημερομηνία των παραπάνω υποχρεώσεων.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΑΠΔ, Έντυπα > Ε4, Αίτημα παράτασης, Έντυπα > Ε11