25/02/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Αίτημα για παράταση της ημερομηνίας που αφορά στην υποχρέωση υποβολής πίνακα τροποποιητικού αποδοχών Ε4

Επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αχτσιόγλου Έφη με θέμα "Αίτημα για παράταση της ημερομηνίας που αφορά στην υποχρέωση υποβολής πίνακα τροποποιητικού αποδοχών Ε4" απέστειλε η ΠΟΦΕΕ.

Σύμφωνα με το κείμενο της επιστολής:

Στις 28 Φεβρουαρίου 2019 εκπνέει η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής του Εντύπου Ε4-τροποιητικού αποδοχών στο ηλεκτρονικό Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, συμπληρωμένο μόνο με τα στοιχεία μεταβολής των αποδοχών. Πρόκειται για μία επιπλέον εργασία που προέκυψε από την τελευταία αύξηση του κατώτατου μισθού και του κατώτατου ημερομισθίου για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας.
Με στόχο την ομαλή και αποτελεσματική ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής του ανωτέρου εντύπου και αντιλαμβανόμενοι τον μεγάλο όγκο υποχρεώσεων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί ,οι οποίοι σηκώνουν το βάρος της δημοσιονομικής πολιτικής της χώρας, τόσο στον φορολογικό όσο και στον ασφαλιστικό και εργατικό τομέα , η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θεωρεί αναγκαίο να μεταφερθεί η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της συγκεκριμένης υποχρέωσης του Ε4 στις 20 Μαρτίου 2019.
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Έντυπα > Ε4, ΠΟΦΕΕ, Αίτημα παράτασης