30/01/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Νέα μείωση συνδρομών για τα μέλη των Ενώσεων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τα έτη 2019 και 2020

Νέα μείωση των συνδρομών για τα μέλη των Ενώσεων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τα έτη 2019 και 2020, αποφάσισε το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 18/01/2019 στην Αθήνα.

Σε μία εποχή που οι οικονομικές υποχρεώσεις των Λογιστών-Φοροτεχνικών αυξάνονται, το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της τρέχουσας συγκυρίας αποφάσισε να εφαρμόσει μία επιπλέον μείωση της εισφοράς των συναδέλφων για τα έτη 2019 και 2020 στα 15 ευρώ, έχοντας υπόψη την μέχρι στιγμής άρτια ταμειακή διαχείριση και επάρκεια των οικονομικών της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για την δεύτερη μείωση συνδρομών μέσα σε ένα διάστημα δυο ετών, έχοντας ήδη προβεί σε μείωση των συνδρομών για το 2018 στα 20€ από 25€.

Με την κίνηση αυτή η Ομοσπονδία μας ευελπιστεί σε χαμηλότερα κόστη για τις Ενώσεις και κατ’ επέκταση και για τα Μέλη τους και καλεί τους συναδέλφους να προσεγγίσουν και να ενταχθούν στις δυνάμεις των Τοπικών Ενώσεων της Ομοσπονδίας, με στόχο να αυξηθούν τα Μέλη και οι Αντιπρόσωποι και να δυναμώσει η φωνή της κυρίαρχης και μοναδικής Ομοιοεπαγγελματικής Ομοσπονδίας του κλάδου των Λογιστών-Φοροτεχνικών, της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΠΟΦΕΕ, Συνδρομές