15/01/19 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΦΕΕΑ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΕΦΕΕΑ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του καταστατικού, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με ομόφωνη απόφασή του, της 09-01-2019, σας καλεί να συμμετάσχετε στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Ένωσής μας την 23η Ιανουαρίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 στο Ξενοδοχείο ΝΟVOTEL , οδός Μιχαήλ Βόδα 4-6 αίθουσα "ΝΥΜΦΕΣ", με ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 του καταστατικού για τη συγκρότηση απαρτίας πρέπει να παρευρίσκεται το 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών της Ένωσής μας. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος χωρίς άλλη προειδοποίηση την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 09:00. Αν εκ νέου δεν παραστεί το 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών τότε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 9η Φεβρουαρίου 2019 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 09:00 στο ίδιο μέρος με όσα μέλη και αν παρευρίσκονται και με την ίδια ημερήσια διάταξη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΙΝΙΑΚΟΥcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΑ, έκτακτη γενική συνέλευση