03/12/18 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Γιώργος Χριστόπουλος προς συναδέλφους Λ/Φ: Σύστημα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» - Ποιος αριθμός ΔΕΗ καταχωρείται

Σας πληροφορούμε, ότι η ΔΕΗ προτίθεται να αλλάξει τον αριθμό της ηλεκτρονικής πληρωμής στα έντυπα των λογαριασμών πληρωμής των πελατών της, με προβλεπόμενη ημερομηνία μετάβασης την 26-11-2018.

Στα έντυπα των λογαριασμών θα αναγράφεται στο εξής, νέος 25ψήφιος κωδικός Ηλεκτρονικής πληρωμής που θα ξεκινά από τους χαρακτήρες RF.

Οι πρατηριούχοι θα πρέπει να συνεχίζουν να εισάγουν στο πληροφοριακό σύστημα Διαχείρισης Πετρελαίου Θέρμανσης τον αριθμό ηλεκτρονικής πληρωμής με το παλιό μορφότυπο που ισχύει μέχρι 26-11-2018.

Ο αριθμός αυτός παράγεται από το Εργαλείο Υπολογισμού και Επιβεβαίωσης Κωδικών ΔΕΗ που βρίσκεται στην κεντρική ιστοσελίδα της εφαρμογής του συστήματος ΔΙΠΕΘΕ δικτυακού τόπου www.ifestos.mnec.gr (“ενημερωτικό υλικό/ βοηθήματα και εργαλεία”), εισάγοντας σε αυτό τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ που αναγράφεται στο έντυπο λογαριασμού ρεύματος.

Στην περίπτωση που εμφανίζονται περισσότερα από 1 αποτελέσματα, θα γίνει επιλογή με βάση την σωστή διεύθυνση του ακινήτου.

Ο ίδιος αριθμός θα πρέπει να εισάγεται και από τους χρήστες της εφαρμογής «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στη θέση που αναγράφεται ως «Κωδικός ηλ. Πληρωμής ΔΕΗ».

Πέρα από την παραπάνω ανακοίνωση σας βοηθώ ως ακολούθως:

Δηλαδή με βάση τα παραπάνω ο αριθμός παροχής καταχωρείται στην πιο κάτω εφαρμογή. Στη συνέχεια αφού ο χρήστης πατήσει το πλήκτρο «Ανεύρεση», προκύπτει ο 12ψήφιος αριθμός ηλεκτρονικής πληρωμής, καθώς και η διεύθυνση του ακινήτου (για επαλήθευση).
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΔΕΗ, Πρόσωπα > Χριστόπουλος