15/11/18 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΦΕΕΘ: Επιστολή διαμαρτυρίας προς το ΟΕΕ σχετικά με την αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών –Φοροτεχνικών

Επιστολή προς το ΟΕΕ σχετικά με την αύξηση του κόστους δικαιώματος συμμετοχής στην αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών –Φοροτεχνικών από 30,00 ευρώ στα 50,00 ευρώ, απέστειλε η ΕΦΕΕΘ.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από την Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.), την αύξηση του κόστους δικαιώματος συμμετοχής στην αναγκαία εκπαίδευση των Λογιστών – Φοροτεχνικών από 30,00 ευρώ στα 50,00 ευρώ.

Λυπούμαστε που διαπιστώνουμε ότι για άλλη μια φορά οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί καλούνται να πληρώσουν ποσά που δεν τους αναλογούν.

Έχουμε εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεση μας στην επιβολή του χαρατσιού των 30,00 ευρώ. Τώρα καλούμαστε να δίνουμε σε μια δύσκολη για τους περισσότερους εποχή 50,00 ευρώ χωρίς καν να ερωτηθούμε.

Σε ένα Επιμελητήριο που πολλοί από τους συναδέλφους δεν έχουν ούτε το δικαίωμα να είναι μέλη και δεν υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα, δέχονται άλλη μία αδικαιολόγητη αύξηση στο ποσό που πρέπει να καταβάλουν.

Καλούμε την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. να επανεξετάσει την στάση της και να ακυρώσει την αδικία εις βάρος μας στο πλαίσιο μιας αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Ζητούμε από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. να ανακαλέσει άμεσα την αύξηση.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Να μην καλούνται να λύσουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι τα προβλήματα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν δημιουργήσει.
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΟΕΕ, ΕΦΕΕΘ, Εκπαίδευση Λογιστών – Φοροτεχνικών