08/11/18 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ευχαριστήρια επιστολή κ. Γιώργου Χριστόπουλου για τις εκλογές στην ΕΦΕΕΑ


Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα για τη συσπείρωση. 8 στα 10 μέλη της μεγαλύτερης Ένωσης είπαν ναι «για μια δυνατή και ενωμένη ΕΦΕΕΑ», δίνοντας το παρόν στο προσκλητήριο «ελάτε να ψηφίσετε». Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης για την μεγάλη προτίμηση της υποψηφιότητάς μου στο ψηφοδέλτιο για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ.

Θέλω να σημειώσω και να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Λ/Φ, που με την παρουσία τους στις εκλογές για την ανάδειξή των οργάνων για την επόμενη τριετία, έδωσαν νόημα στη λέξη «συσπείρωση» και στο αξίωμα «όλοι μαζί μπορούμε».

Στις εκλογές αυτές προσήλθαν και ψήφισαν 475 μέλη (έναντι 365 το 2017), από τα 620 ταμειακώς εγγεγραμμένα μέλη.

Το μήνυμα αυτό της συσπείρωσης ερμηνεύει την αγωνία όλου του κλάδου για τα γνωστά προβλήματα που αφορούν το επάγγελμά μας και απαιτούν λύσεις.

Σε ότι αφορά την Ένωσή μας το μήνυμα αυτό της συσπείρωσης ερμηνεύει την έκκληση σε όλους τους συναδέλφους – μέλη «Να συνεχίσει η Ένωσή μας την συνδικαλιστική φωνή και την αποτελεσματική εικοσιπενταετή συνδικαλιστική και επιστημονική λειτουργία της, για το συμφέρον του κλάδου, τη βιωσιμότητα του, το βάθεμα της αξιοπιστίας και επιστημονικής αναβάθμισης».

Συνάδελφοι,

δεν περισσεύει κανείς από το μεγάλο προσκλητήριο για μια συλλογική δουλειά και δυνατή συνδικαλιστική δράση με νέες ιδέες και αποτελεσματικές πρακτικές. Το ίδιο ισχύει και για το νέο Δ.Σ το οποίο θέλω να συγχαρώ και είμαι βέβαιος ότι με προσήλωση και με αγαστή συνεννόηση και συνεργασία θα εργασθεί, εγκαινιάζοντας μια γόνιμη περίοδο πάνω σε ένα υπεύθυνο και με καινοτομίες πρόγραμμα δράσης, έχοντας κοντά του όλους εμάς και όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από την εκλογή τους που ήταν υποψήφιοι.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Χριστόπουλοςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΑ, Εκλογές, Πρόσωπα > Χριστόπουλος