07/11/18 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Δημήτριου Δαβελούδη προς τα μέλη της ΕΦΕΕΘ

Επιστολή προς τα μέλη της ΕΦΕΕΘ σχετικά με τη μη υποψηφιότητα του για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και για Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., απέστειλε ο Αντιπρόεδρος της ΕΦΕΕΘ κ. Δημήτριος Δαβελούδης.

Αναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Μετά από δεκαεπτά (17) χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και Αντιπροσώπου στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (2001-2018) και αποφάσισα να μη θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και για Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θα είμαι δίπλα και θα στηρίζω το νέο Δ.Σ. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. ως απλό μέλος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους συναδέλφους, οι οποίοι σε πνεύμα συνεργασίας κατεβαίνουν στις εκλογές για να αναδειχθεί ένα ενωτικό Δ.Σ. το οποίο μαζί με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να εκπληρώσουν στο μέτρο του δυνατού με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους τους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντας με συνεχώς με την ψήφο σας από το 2001 στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μέλη των Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθώς και την υπάλληλο της Ένωσής μας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δημήτριος Δαβελούδης

Αντιπρόεδρος ΕΦΕΕΘ

comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΕΦΕΕΘ, ΠΟΦΕΕ, Εκλογές