27/03/18 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

ΕΣΠΑ: Έξυπνη εξειδίκευση και μεταφορά τεχνολογίας ως οδηγού καινοτομίας για την περιφερειακή ανάπτυξη

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του ΕΣΠΑ:

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, υπό την αιγίδα της Βουλγαρικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Έξυπνη εξειδίκευση και μεταφορά τεχνολογίας ως οδηγού καινοτομίας για την περιφερειακή ανάπτυξη» στις 3 και 4 Μαΐου 2018 στο Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού - Συνεδριακό Κέντρο Σόφιας (NDK).

Στο συνέδριο θα εξεταστούν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις στην έρευνα, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την απασχόληση και την καινοτομία και ειδικότερα στη διαδικασία δημιουργίας δεξιοτήτων, γνώσεων και τεχνολογίας στην Ευρώπη και ιδίως στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η εκδήλωση αναμένεται να φέρει σε επαφή επαγγελματίες καινοτομίας και περιφερειακούς φορείς από κράτη μέλη της ΕΕ και χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών Βαλκανίων. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν: φορείς χάραξης πολιτικής στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας, επιστήμονες, επιχειρήσεις, περιφερειακές αρχές, καθώς και γραφεία μεταφοράς τεχνολογίας και ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι.

Για εγγραφές πατήστε εδώ.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Καινοτομία, ΕΣΠΑ, Περιφερειακή ανάπτυξη