07/11/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Αναπτυξιακά

ΕΣΠΑ 2014-2020: Ένταξη της πράξης «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Τώρα»

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π. του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Ιωαννίδης υπέγραψε στις 06/11/2017 την ένταξη της Πράξης «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Τώρα». Η Πράξη αφορά στην ανάπτυξη υπηρεσιών διαδικτύου με στόχο τη διευκόλυνση ή/και επίτευξη διαλειτουργικότητας μεταξύ των πληροφοριακών συστημάτων των φορέων της δημόσιας διοίκησης και έχει συνολικό προϋπολογισμό 7.910.908,44 ευρώ. Φορέας υλοποίησης της πράξης είναι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Δικαιούχος η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ.

Η πράξη περιλαμβάνει δράσεις μοντελοποίησης συναλλαγών, υλοποίησης υπηρεσιών διαδικτύου, ασφάλειας υπηρεσιών διαδικτύου, εκπαίδευσης διαχειριστών και προσδιορισμού του απαραίτητου θεσμικού και κανονιστικού πλαισίου για την εφαρμογή στην πράξη της διαλειτουργικότητας. Ακόμα, περιλαμβάνει την υλοποίηση κόμβου παροχής και τεκμηρίωσης διεπαφών φορέων της Δημόσιας Διοίκησης.
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Atlantis Συμβουλευτική logo

ΕΣΠΑ, Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Οικονομίας & Ανάπτυξης