17/07/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΟΕΕ: Συμφωνία με τη Eurobank για την προμήθεια (POS) για τα μέλη του και τους λογιστές - φοροτεχνικούς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ):

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας προχώρησε σε συμφωνία με την τράπεζα Eurobank, μετά από έρευνα αγοράς που διενήργησε μεταξύ των συστημικών τραπεζών της χώρας μας, για τη συλλογή προσφορών σχετικά με την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων υποδοχής πιστωτικών καρτών (POS) με ευνοϊκότερους όρους για τα μέλη του και τους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι:

Οι επιτηδευματίες, μέλη του ΟΕΕ οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι & οι ενεργοί λογιστές - φοροτεχνικοί, οι οποίοι έχουν υποβάλει την προβλεπόμενη ΥΔ από τον Ν. 4093/2012 για το έτος 2016, επιδεικνύοντας στα κατά τόπους υποκαταστήματα της Eurobank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την επαγγελματική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα μέλους του ΟΕΕ.

Το ΟΕΕ προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία ικανοποιώντας χιλιάδες αιτήματα ελεύθερων επαγγελματιών, μελών του και λογιστών - φοροτεχνικών, για ευνοϊκότερους όρους προμήθειας των μηχανημάτων POS, καθώς πλέον ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Αναλυτικά τους όρους της συμφωνίας προς όφελος των μελών και των λογιστών – φοροτεχνικών θα τους βρείτε στην επισυναπτόμενη προσφορά της τράπεζας.

Δείτε την προσφορά εδώ

Καταληκτική ημερομηνία προσφοράς: 31 Ιουλίου 2017
comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΟΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Eurobank, POS, φοροτεχνικοί, Επαγγέλματα > Λογιστές